Skip to content

Mifa is onderdeel van een club die het verschil maakt. Met onze precisie extrusie is namelijk niets onmogelijk. We produceren profielen die levens redden, die vliegtuigen veilig laten landen, auto’s zuiniger laten rijden en ga zo maar door. Word jij een van onze nieuwe precisiehelden?

En wat nog meer?

Je bent bezig met je studie MBO-of HBO-werktuigbouwkunde, of een andere technische opleiding. Je studeert nog minimaal 2 jaar, bent 18 jaar of ouder, beheerst de Nederlandse taal en je bent leergierig ingesteld.

Jij bent een echte precisie vakman of -vrouw, die zorgt voor de levering van een perfect kwalitatief en hoogwaardig product. Je wordt volwaardig opgeleid tot Quality engineer, waardoor je na je opleiding in staat bent om zelfstandig keuringen en metingen uit te voeren aan onze aluminium precisie producten. Je gaat met behulp van digitale meetmiddelen keuringen en metingen uitvoeren, voor klanten zoals Airbus, Boeing en automotive klanten.

In het begin zul je dit doen tijdens de normale dagdienst, waarbij je wordt opgeleid door gekwalificeerde collega’s. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met je schoolrooster. Na de gedegen inwerkperiode die tenminste 80 uur zal bedragen zul je elk weekend 1 dienst werken. Dit zal afwisselend bestaan uit een vroege, late of nachtdienst.

Wat jij van ons mag verwachten

  • Een fijne werksfeer in een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen

  • Afwisseling en uitdaging

  • Doorgroeien moedigen we altijd aan!

  • Aandacht en begeleiding. Samen zijn we Mifa: als teamspelers vormen we samen een team

  • Een aantrekkelijk en passend salaris

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Een van onze collega’s, Stan Schuurmans, is ooit begonnen als Stagiaire bij de Technische dienst, toen Weekendbaan Machining, en uiteindelijk doorgegroeid naar Work Preparation Engineer.

Zijn ervaring

‘Ik ben via via uitgekomen bij Mifa. Ik heb destijds stage gelopen bij de Technische dienst, en ben uiteindelijk doorgerold naar een weekendbaan, omdat ik op zoek was naar een technische bijbaan. Ik wilde graag werken in een technische omgeving, en aangezien de functie aansloot bij mijn opleiding Mechatronica (MBO), heb ik gesolliciteerd en heb ik uiteindelijk met veel plezier 3,5 jaar als student in het weekend gewerkt.

Aan het einde van mijn opleiding Mechatronica moest ik afstuderen. Toen heb ik contact gezocht met mijn leidinggevende binnen Mifa, met of er mogelijkheden waren, en zo ben ik op de afdeling Werkvoorbereiding terechtgekomen. Hier heb ik onderzoek gedaan naar de verschillende werkwijzen op de afdeling WVB, en zo ook kennis gemaakt met mijn huidige afdeling en collega’s. Ik kwam tijdens de stage altijd met veel plezier naar Mifa, en kon goed overweg met mijn collega’s en leidinggevende. Na mijn studie had ik aangegeven dat ik een Associate Degree Werktuigbouwkunde wilde gaan doen, in combinatie met mijn toenmalige functie. Aangezien we op de afdeling WVB 1 dag in de week aan projecten bezig zijn, en ik tijdens mijn vorige functie kennis heb opgedaan over een van de grootste klanten van Mifa, komen die projecten gedeeltelijk bij mij terecht. Zo kan ik de kennis van de vorige functie meenemen in mijn huidige functie.

Inmiddels werk ik 1,5 jaar als Work Preparation Engineer, en kom ik elke dag met veel plezier naar het werk en ontwikkel ik mij elke dag tot een betere Work Preparation Engineer.

Via een technische bijbaan, naar een functie als Work Preparation Engineer, met elke dag nieuwe uitdagingen en leermomenten.’

Dit is wat we bij Mifa belangrijk vinden

Be an entrepeneur
Take ownership
Go for excellence
Share & learn
Act with integrity

Ben je enthousiast geworden en ben jij de nieuwe precisieheld die we zoeken?

Daar zijn we blij om! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken of het een goede match is, zowel voor Mifa als voor jou, passend bij je ambities.

Solliciteer nu

"*" indicates required fields

Max. file size: 2 GB.

Eerst even contact maken? Bel, app of mail Ralf

Eerst even contact maken? Bel, app of mail Ralf

Ralf Suntjens
+31 06 52 46 45 17