Ga naar de inhoud

Een van onze collega’s, Stan Schuurmans, is ooit begonnen als Stagiaire bij de Technische dienst, toen Weekendbaan Machining, en uiteindelijk doorgegroeid naar Work Preparation Engineer.

 

Zijn ervaring

‘Ik ben via via uitgekomen bij Mifa. Ik heb destijds stage gelopen bij de Technische dienst, en ben uiteindelijk doorgerold naar een weekendbaan, omdat ik op zoek was naar een technische bijbaan. Ik wilde graag werken in een technische omgeving, en aangezien de functie aansloot bij mijn opleiding Mechatronica (MBO), heb ik gesolliciteerd en heb ik uiteindelijk met veel plezier 3,5 jaar als student in het weekend gewerkt.

Aan het einde van mijn opleiding Mechatronica moest ik afstuderen. Toen heb ik contact gezocht met mijn leidinggevende binnen Mifa, met of er mogelijkheden waren, en zo ben ik op de afdeling Werkvoorbereiding terechtgekomen. Hier heb ik onderzoek gedaan naar de verschillende werkwijzen op de afdeling WVB, en zo ook kennis gemaakt met mijn huidige afdeling en collega’s. Ik kwam tijdens de stage altijd met veel plezier naar Mifa, en kon goed overweg met mijn collega’s en leidinggevende. Na mijn studie had ik aangegeven dat ik een Associate Degree Werktuigbouwkunde wilde gaan doen, in combinatie met mijn toenmalige functie. Aangezien we op de afdeling WVB 1 dag in de week aan projecten bezig zijn, en ik tijdens mijn vorige functie kennis heb opgedaan over een van de grootste klanten van Mifa, komen die projecten gedeeltelijk bij mij terecht. Zo kan ik de kennis van de vorige functie meenemen in mijn huidige functie.

Inmiddels werk ik 1,5 jaar als Work Preparation Engineer, en kom ik elke dag met veel plezier naar het werk en ontwikkel ik mij elke dag tot een betere Work Preparation Engineer.

Via een technische bijbaan, naar een functie als Work Preparation Engineer, met elke dag nieuwe uitdagingen en leermomenten.’