Ga naar de inhoud

Inmiddels is Mifa Aluminium al voor het derde voetbalseizoen hoofdsponsor van de grootste amateur voetbalvereniging van Noord-Limburg, namelijk sportvereniging SV Venray!

De perfecte match

‘’Het partnership met SV Venray kwam voor ons op een uitstekend moment’’, zegt Rob van Oene, Managing Director. ‘’Mifa groeit en wil haar regionale bekendheid verder versterken om zo een sterke positie in te nemen op de regionale arbeidsmarkt en vitaliteit te stimuleren. Wij hopen mensen uit de regio Venray aan te trekken om een kijkje te nemen bij ons prachtige bedrijf. Daarnaast vinden we ons volledig in de manier waarop SV Venray gaat bouwen aan de toekomst. Ontwikkeling en groei met positieve energie is waar zowel wij, als SV Venray voor staan.’’

‘’Wij zijn ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking’’, vult Niels Hermsen (Bestuurslid commerciële zaken) aan. ‘’Mifa is een geweldig bedrijf. Er was direct een ‘klik’ en de manier waarop Mifa haar bedrijfsvoering organiseert is de manier waarop SV Venray haar vereniging wilt besturen. Met veel passie voor haar producten, sterke partnerships met haar klanten, en een bedrijf waar de medewerkers centraal staan. Wij zijn ervan overtuigd dat het platform SV Venray de naamsbekendheid van Mifa nog verder vergroot en kijken uit naar een mooie samenwerking in de aankomende jaren.’’


Mifa Bedrijventoernooi

Mifa Aluminium heeft al twee jaar op rij een bedrijventoernooi georganiseerd, in samenwerking met SV Venray. Tijdens dit 7 vs 7 toernooi, hebben sponsoren van SV Venray en maakbedrijven uit Venlo en omgeving (Land van de Makers) hun technische voetbal skills laten zien. In 2025 zal er wederom een nieuwe editie van dit toernooi gaan plaatsvinden. Datum volgt.


Creators FC vs SV Durf te scoren

Op 30 augustus 2024 heeft bij SV Venray een unieke wedstrijd plaatsgevonden. Het Creators FC team, wat bestaat uit bekende YouTubers, heeft het opgenomen tegen het speciaal samengestelde team van Dylan Haegens, SV Durf te scoren. De opbrengsten van deze wedstrijd, waar meer dan 2000 mensen aanwezig waren, gaan naar de stichting van Dylan Haegens: Stichting Durf te vragen. Het is hun doel om jongeren te helpen, door middel van projecten, om psychische gezondheid bespreekbaar te maken. De stichting heeft uiteindelijk €16.150 opgehaald!


Samen 130 jaar sterk

SV Venray bestaat dit voetbal seizoen 80 jaar, en Mifa Aluminium bestaat in 2025 50 jaar. Een mooie mijlpaal die we ook samen zullen vieren. Het goud beletterde logo op de voetbalshirts springt al in het oog en toont onze trots.

Creators FC vs SV Durf te scoren
Mifa Bedrijventoernooi
Samen 130 jaar sterk!