Ga naar de inhoud

Mifa Aluminium is genomineerd voor de titel ‘Stagebedrijf van het jaar 2018’ door de Dag van de Stagiair! Wij zijn uiteraard ontzettend trots op deze nominatie. Lees hieronder waarom Mifa Aluminium kans maakt om het stagebedrijf van 2018 te worden.

 

Jaarlijks veel stageplaatsen

Mifa Aluminium – een hoogwaardig precisie extrusie bedrijf – biedt studenten en scholieren op verschillende technische vlakken en niveaus de kans om hun talenten verder te ontwikkelen. Hierin zoeken we altijd naar de juiste balans tussen begeleiding, zelfredzaamheid en verantwoordelijkheid. Dankzij onze ervaring kunnen we stagiaires ook echt uitdagende en leerzame stageplekken aanbieden.

 

Strategische samenwerkingen met scholen

Dit doen we altijd in goed overleg met de diverse scholen. Er zijn langdurige samenwerkingen met verschillende technische (hoge)scholen zoals TU Delft, Fontys Hogeschool Venlo, Fontys Hogeschool Eindhoven, Gilde Opleidingen Venlo en Scholengemeenschap Mosa RT in Maaseik (België).

 

Carrière starten bij Mifa Aluminium

De stageplekken zijn leerzaam voor studenten maar zeker ook voor Mifa Aluminium. Een behoorlijk deel van onze werknemers zijn hier ooit begonnen als stagiair. Hieruit blijkt ook dat wij stagiaires echt zien als medewerkers met hun eigen verantwoordelijkheden. Zo kunnen ze hun carrière starten bij Mifa Aluminium maar ook doorgroeien binnen de organisatie.

 

Benieuwd naar de stagemogelijkheden bij Mifa Aluminium?

Wil je graag meer weten over de stagemogelijkheden bij Mifa Aluminium? Dan kun je kijken op https://mifacareers.com/nl/stages.