Ga naar de inhoud

Mifa is onderdeel van een club die het verschil maakt. Met onze precisie extrusie is namelijk niets onmogelijk. We produceren profielen die levens redden, die vliegtuigen veilig laten landen, auto’s zuiniger laten rijden en ga zo maar door. Word jij een van onze nieuwe precisiehelden?

En wat nog meer?

Je bent bezig met je studie MBO-of HBO-werktuigbouwkunde, of een andere technische opleiding. Je studeert nog minimaal 1,5 jaar, bent 18 jaar of ouder, beheerst de Nederlandse taal en hebt een echte hands-on mentaliteit.

Jij bent dé vakman of -vrouw aan de machine, die zorgt voor de levering van een perfect kwalitatief en hoogwaardig product. Je gaat met behulp van volledig geautomatiseerde CNC-cellen verspanende bewerkingen uitvoeren aan gecompliceerde en zeer nauwkeurige producten, waarbij bewaking van de kwaliteit een absolute vereiste is.

In het begin zul je dit doen tijdens de normale dagdienst, waarbij je wordt opgeleid door ervaren collega’s. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met je schoolrooster. Na de gedegen inwerkperiode die tenminste 80 uur zal bedragen ga je werken minimaal 10-12 uur aan het werk volgens een rooster dat aangepast wordt aan jouw studie.

Zie hiervoor bijgaand schema:

Dag Roostertijden Toeslag
Vrijdag 20.45 – 05.51 55%
Zaterdag 05.45 – 14.06 55%
14.00 – 22.21 55%
22.15 – 05.51 105%
Zondag 05.45 – 14.06 105%
14.00 – 22.21 105%

Wat jij van ons mag verwachten

  • Een fijne werksfeer in een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen

  • Afwisseling en uitdaging

  • Doorgroeien moedigen we altijd aan!

  • Aandacht en begeleiding. Samen zijn we Mifa: als teamspelers vormen we samen een team

  • Een aantrekkelijk en passend salaris

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Een van onze collega’s, Max Haenen, is ooit begonnen als Weekendbaan Machining, en is doorgegroeid naar Business Solutions Engineer.

Zijn ervaring

‘Ik ben via een klasgenoot van Mechatronica (MBO) uitgekomen bij Mifa. Hij liep hier stage en werkte in het weekend in dit technische bedrijf waar hij zichzelf kon ontwikkelen. Gelukkig was Mifa opzoek naar meer technische studenten voor in de weekenden. Zo heb ik tijdens mijn HBO opleiding Technische Bedrijfskunde ook bij Mifa kunnen werken. Begonnen als B-student die nog zoekende is naar wat, waar en hoe in het ‘echte’ bedrijfsleven, naar uiteindelijk een A-student. Als A-student ben je als het ware de ‘ploegbaas’ van de dienst in het weekend. Het is jouw verantwoordelijkheid om zo goed en veilig mogelijk te produceren en andere studenten te ondersteunen. Dit heb ik ongeveer vijf jaar met plezier gedaan.

Toen het tijd was om af te gaan studeren, heb ik contact gezocht binnen de organisatie of er mogelijkheden waren voor mij. Gelukkig was die mogelijkheid er; een collega had een leuk project voor mij klaarliggen. Vrij snel merkten wij beiden al dat dit een goede match was, de samenwerking verliep soepel en de neuzen stonden dezelfde kant op. Van het een kwam het ander en zo werd mij een contract aangeboden voor nadat ik geslaagd was. Na even rond gekeken te hebben naar andere opties was de keuze makkelijk gemaakt. Ik mocht de oplossingsrichting van mijn stageopdracht gaan implementeren, en dat op de nieuwste afdeling binnen Mifa; Business Solutions.

Momenteel ben ik druk met twee projecten die ervoor gaan zorgen dat wij, als Mifa, klaar zijn voor de toekomst. Ik kom dagelijks met veel plezier naar het werk en ben met mijn neus in de boter gevallen.

Als je initiatief neemt, je best doet, maar vooral jezelf bent, dan kom je binnen Mifa een heel eind.

Van de perfecte bijbaan als technische student, naar een uitdagende functie met ongelofelijk veel variatie en ontwikkelingsmogelijkheden.’

Dit is wat we bij Mifa belangrijk vinden

Be an entrepeneur
Take ownership
Go for excellence
Share & learn
Act with integrity

Ben je enthousiast geworden en ben jij de nieuwe precisieheld die we zoeken?

Daar zijn we blij om! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken of het een goede match is, zowel voor Mifa als voor jou, passend bij je ambities.

Solliciteer nu

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.

Eerst even contact maken? Bel, app of mail Ralf

Eerst even contact maken? Bel, app of mail Ralf

Ralf Suntjens
+31 06 52 46 45 17