Ga naar de inhoud

Mifa is onderdeel van een club die het verschil maakt. Met onze precisie extrusie is namelijk niets onmogelijk. We produceren profielen die levens redden, die vliegtuigen veilig laten landen, auto’s zuiniger laten rijden en ga zo maar door. Word jij een van onze nieuwe precisiehelden?

En wat nog meer?

Wij bieden stages aan voor verschillende opleidingen binnen de gebieden Techniek en Productie, Sales & Marketing en Human Resources. Wij hebben stagiaires uit verschillende achtergronden begeleid in het verleden, zoals Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, International business en nog veel meer.

Als meewerk – stagiair(e)/meeloop – stagiair(e) ga jij aan het werk binnen één van de vakgebieden die Mifa aanbiedt. Je zult ongeveer 38 uur per week meewerken met onze collega’s. Wij bieden afwisselende taken, waardoor iedere dag een andere ervaring zal worden. Je wordt gezien als een echt teamlid en je zult de kneepjes van het vak leren bij ons.

Wij bieden stages aan voor zowel MBO- als HBO- studenten, en de mogelijkheden zijn hierbij breed. Je kunt bij Mifa ook een schoolopdracht uitvoeren, die we samen in overleg met jou vormgeven.

Wat jij van ons mag verwachten

  • Een fijne werksfeer in een open en informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen

  • Afwisseling en uitdaging

  • Doorgroeien moedigen we altijd aan!

  • Aandacht en begeleiding. Samen zijn we Mifa: als teamspelers vormen we samen een team

  • Een aantrekkelijke stagevergoeding

  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Roel heeft in juni 2022 zijn stage bij ons afgerond en is nu fulltime werkzaam bij Mifa:

“Vanaf het eerste gesprek was ik heel enthousiast. De sfeer bij Mifa is heel fijn, het is een groot bedrijf maar je kent iedereen heel snel. Iedereen staat voor je klaar en helpt je graag. Dat is niet alleen fijn werken, maar je voelt je ook meteen welkom. Aan het einde van mijn stage kwam er een functie vrij en daar werd ik voor gevraagd. Ik was blij dat ze mij die kans gaven en het is ook een goed teken dat het bedrijf graag in een stagiair, een beginner, investeert.
Je mag altijd eigen ideeën inbrengen en daar wordt goed naar geluisterd. Ook als stageplek zou ik het zeker aanraden. Je wordt heel goed begeleid en geen vraag is te veel, zowel inhoudelijk over de processen als over het onderzoek dat ik moest doen en het verslag dat ik daarbij moest schrijven. Mijn begeleider heeft met me meegelezen voordat ik het inleverde, om te kijken of het tekstueel ook allemaal klopte. Het is echt dat extra stapje dat ze hier voor elkaar zetten dat ik zo mooi vind.”

Dit is wat we bij Mifa belangrijk vinden

Be an entrepeneur
Take ownership
Go for excellence
Share & learn
Act with integrity

Ben je enthousiast geworden en ben jij de nieuwe precisieheld die we zoeken?

Daar zijn we blij om! We kijken ernaar uit om je te ontmoeten en samen te ontdekken of het een goede match is, zowel voor Mifa als voor jou, passend bij je ambities.

Solliciteer nu

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 2 GB.

Eerst even contact maken? Bel, app op mail Ralf

Eerst even contact maken? Bel, app op mail Ralf

Ralf Suntjens
06 30 99 09 33